Koop Ondersteuning Plus(KOP) is eind 2016 het initiatief gestart om jeugdspelers in de Regio Oost door middel van het opzetten van een speedsoccercompetitie met elkaar in contact te brengen. De ontwikkeling van spelers zal op deze manier een extra boost krijgen. Andere omgeving, andere mogelijkheden en een grote weerstand zullen het proces van ontwikkelen bevorderen. Er is specifiek gekozen om de 013 jeugd uit de regio te pakken.

We zullen in seizoen 2017-2018 (september) starten met het spelen van een competitie in de Univé Soccerhal (Endemansdijk 2a, 7475 NX) te Markelo. De wedstrijden worden gespeeld met 4 veldspelers en 1 keeper op een veld van 30 x 15 meter. Vanwege de boarding en de netten rondom speelveld kan de bal niet buiten het speelveld komen.

De clubs die deelnemen zullen een kleine bijdrage leveren aan de totstandkoming van de competitie. Doormiddel van financiële bijdrages van sponsoren willen we de competitie betaalbaar en toegankelijk houden voor teams en spelers. Mocht u meer informatie willen kunt u contact op nemen door hier te klikken.