• Ondersteuning bij uitvoeren voetbaltechnisch beleid

Wil je als club een nieuw technisch beleidsplan schrijven, KOP kan hierbij ondersteunen. Het schrijven van een beleidsplan is maatwerk omdat elke vereniging een andere cultuur en samenstelling heeft qua aantal leden. Hierdoor zal er goed gekeken moeten worden naar de kansen en bedreigingen. KOP kan helpen met het schrijven van een nieuw beleidsplan of juist ondersteunen van een actief beleidsplan door de trainers/leiders bij te staan op het veld. Tijdens deze veldactiviteiten worden de trainers/leiders handvatten gegeven om een training/wedstrijd beter vorm te geven of de omgang met spelers te verbeteren waardoor een beter resultaat(op elk niveau) geboekt kan worden.

D.E.C.’10 2017-2018

Bij D.E.C.’10 zij wij, Koop Ondersteuning Plus, in het seizoen 2017-2018 betrokken bij het ondersteunen van de jeugdtrainers van JO8-1 t/m JO13-1. De jeugdtrainers krijgen tijdens de eigen trainingen ondersteuning op het veld. Op deze manier ondersteunen we de jeugdtrainers door aan te sluiten bij de specifieke vragen die er per verschillende leeftijdsgroepen zijn. Tijdens de contactmomenten tijdens trainingen/wedstrijden maken we de oefenvormen zo dat er een optimaal leerklimaat ontstaat wat gewenst is bij het niveau.

logo_dec10

Sportclub Markelo 2018

Sportclub Markelo zullen we in het voorjaar van 2018 de jeugdtrainers van de Rakkers t/m J011-3 ondersteunen met de trainingen. De jeugdtrainers krijgen ondersteuning op het gebied van voetbaltechnische zaken waardoor de trainingen voor de spelers/trainers nog leuker en leerzamer worden. We sluiten aan bij de leeftijdsspecifieke kenmerken van de jeugd om zodoende een optimaal leerklimaat te creëren.

Markelo